Meetings voor mensen uit de fantasy scene, uit Limburg.

Vanwege het coronavirus zal dit mogelijk volgend jaar worden opgestart

De webmaster van Fantastic Limburg heeft ook plannen om af en toe een meetup te organizeren, al zal dit niet op stel en sprong gebeuren (de webmaster is niet zo mobiel helaas).

Soorten meets

(deze meets zullen de komende jaren nog niet komen, dus verheug je er alsjebieft niet op. Dit wil ik opstarten zodra deze community bekendheid heeft gekregen, en fors gegroeid is. ook moet er natuurlijk animo voor zijn ;))

Mocht er een meet komen, dan zal dit bestaan uit pubmeets (meetings in een kroeg), boardplays, DnD sessies, noem maar op.
De eerste meets zullen hoogstwaarschijnelijk in Weert plaatsvinden.

Mochten deze doorgaan. Dan zullen de meets een maand van te voren aangekondigd worden, en ze worden ook op de kalender gezet.

Meetings op festivals en fairs

Ook komen er verschillende meets op festivals en fairs zoals Elfia, Keltfest, Castlefest etc. (mocht er niks tussenkomen voor me). En er moet natuurlijk animo zijn.
Ik streef er naar om de eerste Fantastic Limburg meet te organizeren op Eflia Arcen.
Door mijn eigen corona maatregelen zal ik niet op elfia arcen aanwezig zijn, ik hoop wat te kunnen realiseren op elfia haarzuilens. Tja, ook dat gaat helaas niet door. Elfia arcen 2021 dan maar? Laten we het hopen