Categorieën
Website

Comeback van de nederlandse Kingdom Hearts community.

Lang Lang geleden. Dan praten we over augustus 2012, heb ik ooit eens een keertje een weblog/forum bijgehouden over de laatste happenings rond het videospel genaamd Kingdom Hearts.

Achtergrond van de website

De reden waarom ik deze website had opgericht was omdat er geen nederlandse kingdom hearts community was op een paar dode linkjes na.

De website was stond op een “free hosting” server met daarbij een gratis .tk domein. (het budget was nog niet toereikend anno 2012). Helaas had de site bar weinig tot helemaal geen bezoekers, en mijn manier van schijven was zonder punctuatie een totale ramp.

Deze website had ook een forum, een totale misstap als er geen volk op af komt (dit is ook de reden waarom deze webblog nog geen forum heeft). Lege fora schrikt bezoekers af. De community was dan ook niet echt een community.

Helaas is de site rond 2014 gesneuveld, toen de webserver offline ging (en mijn domein werd afgepakt). Zeer zonde.

Een reboot, toegang tot twitteraccount

Nu heb ik de neiging om de site een reboot te geven, en naast deze website bij te houden

Nu heb ik begin dit jaar weer toegang gekregen tot het twitter account van de gesneuvelde weblog, en heb ook mijn comeback hierop gemeld.

Een geringe tijd heb ik dan ook niks meer met het account ondernomen, tot nu.
Jullie weten dan ook waarschijnelijk dat twitter recent is overgenomen door mr. Tesla, en er een totaal potje ervan heeft gemaakt. Dit brengt de toekomst van de site in gevaar (zo erg zal het waarschijnelijk niet worden).

Hoe nu verder

De reboot is makkelijker gezegd dan gedaan, in feite heb ik nu het geld dat ik kan uitgeven voor een .nl domeinnaam. Dus de schimmige .tk domeinnamen zijn verleden tijd. Dit is dus geen probleem meer.

De dingen waar ik nu tegenaan kijk, zijn hoe ik de site wil vormgeven.

Moet er alleen een weblog komen, of moet er ook een community bijkomen? Zo ja, wordt het een forum op de website, of een commentbox onder de blogposts, of wordt het een servertje op discord.

Animocheck

Het grootste ding is toch dan wel de animo. Als er geen animo ervoor is, dan is het onbegonnen werk. Mocht er wel animo zijn dan geef ik deze website graag een reboot.

Dus bij deze meteen een vraag, willen jullie dat ik de nederlandse kingdom hearts community weer een feit maak, zo ja laat het me gerust weten.

Tenslotte

Ik heb met deze website een hoop geleerd over hoe je een weblog bijhoudt, en hoe een forum in elkaar zit. Heb niet echt hoeven te modereren buiten de spambots om.

Deze website blijft hoe dan ook voortbestaan. Deze website is dan ook deel van mijn hobby, deze weblog wordt dan ook hobbymatig gerund.

Door Sven

Een persoon die een blog bijhoudt over de fantasy/geek scene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *