De vlag van elfia

Ja mensen, het is zover. De eerste conreport op Fantastic Limburg wordt een feit. Pak een kop koffie, en ga er eens lekker voor zitten.

De conreport gaat over zaterdag 17 september 2022. Ik liep over de lingsforterweg naar kasteeltuinen arcen omdaar de grens over te steken naar het wondere “Kingdom of Elfia”. Eenmaal door de controle, kon het feest dan eindelijk beginnen.

Ik begon met het verkennen van het terrein, waarbij ik de auto van ghostbusters tegen kwam, en daarna nog eens de tardis.

Daarna was het snuffelen geblazen bij de kraampjes, waar ik nog een paar dingen voor mezelf heb gekocht. Maar klokslag 14:00 was het dan tijd voor de furmeet, de opkomst was groot. Eenmaal dat de groepsfoto was gemaakt, was het tijd om te gaan lunchen. Ik heb als lunch een Kürtőskalács gegeten. Daarna was het nog eventjes lekker rondlopen, maar helaas was het al snel voorbij. Het was 19:00, en most de grens weer over naar de realiteit.

Maar ik heb gelukkig nog een twintigtal foto’s kunnen maken, en hier vind je de foto reportage.

Hoop er bij haarzuilens er weer bij te kunnen zijn, tot dan. Oja de tickets gaan morgen al in de verkoop.

You never dream alone

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.