Categorieën
Website

Meer topic’s op fantastic limburg!

Het is een enige tijd best wel stil geweest op deze website. En daar wil ik verandering in brengen door meer topic’s op deze weblog te introduceren.

In het jaar dat Fantastic Limburg bestaat heb ik alleen maar geschreven over aflassingen, en dat ene micro-organisme dat zich corona noemt. En ook andere dingen die in de soep zijn gelopen (depressief, ik weet het).

Dit alles verdient mijn weblog absoluut niet!

Ik heb het op deze weblog nooit gehad over andere topics die de geek-scene echt interesseren. Zoals boeken, manga, strips. Maar ook Dungeons and Dragons of bordspellen ontbreken op deze website, alsook de creatieve kant zoals kostuums, cosplay, steampunk, fursuits etc.

Dus ik hoop dit te kunnen veranderen, en deze weblog te voorzien van meer topic’s.


En daar hoop ik stiekem verandering in te brengen als de evenementen weer doorgaan, en ik weer over de markten op de diverse fairs, conventies, etc. kan lopen om interessante spellen, boeken, merch etc. aan te schaffen. Zodat ik daar leuke reviews over kan schrijven.

Maar de hamvraag is. Wat willen jullie (die ene persoon die dit leest waarschijnelijk :). ) zien?
Als je een idee hebt, voel je vrij om het achter te laten in de comment sectie (jazeker, deze weblog heeft er eentje ;). ), of schiet een e-mailtje via het contact formulier.

Ik weet het, het is een kort berichtje. Maar dit is dan ook alles wat ik te melden heb, hopelijk kan ik in de nabije toekomst wat langere berichtjes posten.

Tot dan.

p.s. Join onze (nieuwe) discord server, er heeft zich nog niemand aangemeld. Onze server komt met diversen chatrooms, voice channels en meer. En jij kunt een van de eerste zijn die zich aanmeld. Dus meld je vandaag nog aan, en nodig ook meteen je vrienden/vriendinnen uit!

Door Sven

Een persoon die een blog bijhoudt over de fantasy/geek scene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *